top of page

Arrangementer og kurs

Myken seng og suppe har siden oppstarten i 2016 arrangert utallige konserter, kulturelle aktiviteter og utstillinger. Vi ønsker å tilby kunst, musikk og kultur av ypperste kvalitet til fastboende og våre gjester, og har derfor satset på å markere oss som en attraktiv kulturformidlingsarena.

Gjennom sommeren 2023 er det planlagt flere konserter og andre arrangementer.

Plants

Kulturprogram 2023

Årets kulturprogram kommer til å være pop-up basert. Dette betyr at konserter og andre kulturarrangement kommer fortløpende. Følg med på facebook og instagram for oppdatering på kulturprogrammet.

 

Disse arrangementene er klare (det kan fortsatt komme flere oppdateringer).

LØRDAG 1. JULI: Bandet Pure Instinct er et band bestående av unge musikere fra Bodø. De spiller egenkomponert musikk som de selv beskriver som bluesinspirert rock-pop. Bandet trives veldig godt på scenen, og har en smittsom spilleglede. Billettene kjøper du i døra på whiskykatedralen.

 

Se mer om Pure Instinct på deres Instagram-konto 

LØRDAG 8. JULI: Standup med Kevin Kildal. Komikeren fra Meløy kommer til Myken for å trimme magemusklene dine. Det blir en ramsalt kveld med ærlig, beinhard og selvransakende humor. Kevin er kjent for å være en kompromissløs og ærlig komiker, som ikke har problemer med å ta tak i de store spørsmålene til han sporer av på hysterisk vis. Billettene kjøper du i døra i whiskykatedralen.

Kevin Kildal finner du mer om på denne lenken

LØRDAG 15. JULI: Folkrock-gruppa GRAS fra Trøndelag er tilbake på Myken lørdag 15. juli i whiskykatedralen.  Etter å ha gjort stor suksess på sin første konsert i fjor sommer, er de tilbake for å dele sin unike og folkelige musikk med tydelige referanser til rock, folkemusikk, bluegrass, country og visesjangeren.  

 

For billetter til konserten med GRAS bruk denne lenken

ONSDAG 19. JULI: Denne onsdagskvelden blir det Quiz-aften med trubadur Hans og quizmaster Hårek. Her er det bare å danne lag og møte opp på seng og suppe. Gode, aktuelle spørsmål og god musikk. Bare spør de som deltok i fjor!

LØRDAG 29. JULI: Opplev Tre Små Kinesere i levende live på magiske Myken på Helgelandskysten. Siden bandet slo gjennom for 33 år siden, har de trollbundet publikum med sin unike blanding av visepop og gode tekster. Deres nyeste album, «Nærbilda av oss», bekrefter at de fortsatt er i en klasse for seg når det kommer til å levere kvalitetsmusikk innenfor sin sjanger.

 

Billetter til konserten får du på denne lenken

FREDAG 11. AUGUST: Visekunstneren Ann-Iren Hansen kommer på besøk. Visesangeren fra Vesterålen har god dose sjøvann i blodet og har vokst opp med gamle naust som lekeplass og tilfluktssted. Hennes lune konserter lokker frem både latter og blanke øyne.

 

Billetter til konserten får du kjøpt her

Gras5.jpg
ann-iren0316-2_(1) til nett.jpg
344289411_1681429708943851_8249516896642907792_n.jpg
Kevin.jpeg
tre_små_foto_marthe_amanda_vannebo_tsk_20.jpg
bottom of page